ETUSIVU JÄSENEKSI AJANKOHTAISTA KARTING RATA KILPAILUT KULJETTAJAT YHTEYSTIEDOT

Mullilahden Monako

Radalla puomi, Jos kiinni soita 0500333107
Muistathan sulkea jos lähdet viimeisenä.

Mullilahden Monako sijaitsee Sastamalassa Puhkalaitumentie 746. Saavuttaessa kaupungin suunnasta maamerkkinä olkoon Nesteen huoltoasema valtatie 12 varrella kantatien 252 risteyksessä. Tästä ajetaan n. 7 km etelään Punkalaitumelle päin. Radan merkkinä on tolpan päähän hitsattu mikroauto kaupungin suunnasta saavuttaessa tien vasemmalla puolella. FK-rata on auki etusivun mukaisesti.

 Ratamaksut 15,00 eur päivältä. Seuran jäsenilta Sopimuksen mukaan. Muistathjan osallistua talkoisiin Sopimuksen mukaan. Kausikortti maksaa 80,00 euroa sisarkortti 70,00 euroa. Maksun voi suorittaa paikan päällä, mikäli seuran väkeä on paikalla.  Muussa tapauksessa voitte ottaa yhteyttä Matti Puhakkaan ja sopia muusta järjestelystä (matti(at)monako.fi).

Radalla on huoltorakennus, jossa on kilpailujen yhteydessä käytössä WC, suihku, saunat,vesi, kahvio sekä paineilmaa kuten myös hitsausmahdollisus. Osallistuville autokunnille on tarjolla korvausta vastaan 220V käyttösähkö majoitusalueelle. Kilpailujen yhteydessä perittävä majoittumismaksu sisältäen käyttösähkön (ei lämmitykseen käytettävä) 10,00 euroa päivältä.

Radalla on yksi alfano-nauha. Ajanottojärjestelmää on kehitetty huomattavasti, ja kilpailut on realiaikaisesti siirrettävissä nettiin. Kierrosaikoja pystyy seuraamaan kilpailujen aikana katsastuskopin ikkunasta reaaliaikaisesti. Rakenteellisia parnnuksia on myös tehty; kanttikivet on uusittu ja maalattu syksyllä samalla kun asfaltti laskettiin.

Rata-alueelle on rakennettu kesä 2006 aikana pienimuotoinen katsomo katsastuskopin katolle sekä katsomo pääradan viereen syksyllä 2008. Kilpailujen aikana katseleminen on suositeltavinta joko katsomoista tai kahviontakaisella penkereellä.

Radalle laitettiin uusi pinnoite 6.8.2010 

Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!